Fundustry zorgt voor plezier op het werk

Uitjes zijn altijd leuk. Iedereen was als kind enthousiast op de dag van het schoolreisje. We gaan maar wat graag met vrienden op pad en we koesteren de dagjes weg met familieleden. Op het werk is dat niet anders. Een dagje uit met collega’s regelen, is echter geen simpele taak. Gelukkig zorgen de meeste bedrijven zo nu en dan voor een bedrijfsuitje. En als dat niet zo is op jouw werkplek dan is het misschien een idee om dit aan te dragen. Wie weet, wordt het binnenkort geregeld. En wanneer je dit dan aandraagt, kan je maar beter goed voorbereid zijn. Zo kan je Fundustry voorstellen voor de uitjes.

Wat is Fundustry

Fundustry is een bedrijf dat zich specialiseert in uitjes. Het bedrijf is opgericht met het doel plezier te bieden aan jong en oud. Zo verzorgen ze allerlei verschillende uitjes van kinderfeestjes tot pokeravonden. Ook voor bedrijven is Fundustry daarom uiterst geschikt. Er zijn in totaal zeven locaties. Met al deze locaties kunnen zij zowel grote als kleinere groepen helpen. De locaties zitten door heel Nederland maar de meeste zijn te vinden in Zuid-Holland. De activiteiten die Fundustry verzorgt, hoeven ook absoluut geen rib uit je lijf te kosten. Er zijn al uitjes vanaf 9,95 per persoon.

Wat bieden ze

Maar goed, wat krijg je dan? Nou zoals ik al zei, is het aanbod enorm divers. Als bedrijf zit je misschien niet zo te wachten op een verkleedfeestje en die pokeravond die ik net noemde, is het misschien ook niet helemaal maar wat dacht je van activiteiten die niet alleen leuk zijn maar ook de sfeer binnen het team naar het volgende level brengen? Fundustry heeft een hele afdeling op hun website gewijd aan bedrijfsuitjes. Kijk bijvoorbeeld eens onder het kopje “workshops” en leer samen met je collega’s iets nieuws. Of wil je eens uit die bureaustoel opstaan en in beweging komen? Dan is het kopje met sportieve activiteiten misschien wel een goede zet.

Hoe verzorg je een uitje bij Fundustry

Wanneer je dan een uitje gekozen hebt, kan je bij Fundustry een offerte aanvragen. De meeste activiteiten zijn met arrangement te boeken. Dan heb je er ook meteen een hapje en drankje bij. Je kan natuurlijk zelf beslissen of je dit wel of niet wilt. Vervolgens is het boeken geblazen en zet je het voor al je collega’s op de agenda. Gezamenlijk kijken jullie uit naar het uitje en uiteindelijk maken jullie er ook gezamenlijk deel van uit. Veel plezier!