Stel jij ook graag van alles uit?

Er zijn meer dan genoeg dingen die we niet graag doen die we wel moeten doen. Helaas kun je niet altijd je zin krijgen. Sommige dingen moeten zo nu en dan (of veel vaker) gebeuren. Dingen uitstellen is voor veel mensen een gewoonte, maar als je weet dat je iets uiteindelijk toch moet doen kun je het net zo goed even doen. Herken jij jezelf in het ‘’ik wil niet’’ gedrag dan ben je niet alleen. Veel mensen vinden dezelfde dingen vervelend om te doen en in deze blog gaan het erover hebben. Zijn er veel dingen die jij niet graag doet of valt het eigenlijk wel mee?

Opruimen

Als er iets is wat zeker in het rijtje met onpopulaire bezigheden hoort is het opruimen. Er zijn mensen die het heerlijk vinden om alles heel goed schoon te maken. De meeste mensen lijken het maar een vervelend klusje te vinden. Waarom dat is heb ik zelf ook niet uitgezocht. Het moet in ieder geval gebeuren. Sommige mensen geven het schoonmaken en opruimen van hun huis liever uit handen, maar je kunt er zelf ook snel vanaf zijn. Door het klusje juist niet uit te stellen en regelmatig schoon te maken, wordt het makkelijk. Je bent het zo alsmaar aan het bijhouden en hebt nooit een echte bende.

Je mond laten checken

Het is echt belangrijk en veel mensen hebben er een hekel aan. Een bezoekje aan de tandarts brengen staat bij veel mensen niet heel hoog op hert lijstje met leuke dingen. Het is alleen niet echt een keuze als het om een tandarts bezoek gaat. Je moet je gebit van tijd tot tijd laten checken om zeker te weten dat het allemaal goed gaat. In je mond zitten een hoop zenuwen die niet heel aangenaam zullen voelen als  er iets mis is met je gebit. Bij tandarts amsterdam ga ik altijd netjes op tijd alles laten checken. Of je nu naar tandarts amsterdam gaat of ergens anders woont en daar de tandarts bezoekt, ga altijd!

Voor de studenten

Misschien kun jij je er als (werkend persoon) ook wel in vinden, maar vooral studenten herkennen dit. Weken lang opdrachten uitstellen om het vervolgens net op het nippertje af te ronden. Het toppunt van uitstellen is waarschijnlijk uitgevonden door studenten. Het is logisch dat je niet altijd alles meteen wilt doen, maar sommige klusjes, taken en afspraken horen nu eenmaal bij het leven.