Cadeautips voor mannen

Met een verjaardag van jouw vader, vriend, oom, broer of neefje voor de deur ben je misschien nog hard op zoek naar hét perfecte cadeau. Het kiezen van een cadeau is dan ook niet makkelijk, zeker niet voor een man en al helemaal niet voor een man die het zelf ook niet weet. Ga je voor gemak en kies je een cadeaupakket of wil je juist origineel of groots uitpakken maar weet  je niet zo goed hoe? In deze blog staan een aantal leuke cadeaus op een rijtje.

 

Voor de klussers

Is jouw vriend vaak de hele dag in de schuur te vinden om allerlei klusjes uit te voeren en is heeft hij altijd wel een handige oplossing, dan is het aannemelijk dat je een cadeau wilt geven dat goed pas bij zijn hobby. Laat je bijvoorbeeld eens informeren over gereedschap en zoek iets uit wat toe is aan vervanging of nog niet in zijn assortiment staat. Bijvoorbeeld een heggenschaar, een nieuwe boormachine of handige gereedschapskoffer.

 

Voor de tuinliefhebbers

Je kent het wel, het eerste zonnestraaltje van het jaar komt tevoorschijn en jouw vriend is weer helemaal in zijn nopjes. Hij is de hele dag buiten te vinden en steekt dan ook graag voor al zijn vrienden de barbecue aan. Hij staat dan ook wel bekend als de barbecuekoning van zijn vriendengroep. Een nieuwe barbecue of een accessoireset zou het perfecte cadeau zin. Heb je twee mooie bomen in de tuin staan of heb je veel ruimte over, dan zou je een hangmat kunnen geven. Zo kan jouw vriend bij iedere zonnestraal op zijn vrije momenten heerlijk ontspannen in de tuin heen en weer schommelen in de hangmat. Wie wilt dat nu niet? Een paar speciaalbiertjes van zijn favoriete merk erbij en het feest is compleet.

 

Voor de relaxte vrienden

Houdt jouw vriend van gemak en vind hij eigenlijk alles wel goed, dan sta je misschien met je handen in het haar. Hij vind álles goed, maar wat moet je dan kiezen? Denk eens aan wat hij zelf liever niet doet, bijvoorbeeld shoppen. Als je je vriend kleding cadeau geeft weet je zeker dat hij er leuk bijloopt, hoeft hij zelf de stad niet meer in én heb jij een extra reden om voor jezelf nog even dat leuke nieuwe boetiekje op de hoek binnen te lopen. Een nieuw poloshirt doet het altijd goed, net zoals een set sokken of ondergoed. Ook met een nieuwe portemonnee sla je de plank niet snel mis, hoe krijgen ze die dingen toch telkens zo versleten?